A Cinema Agria és az Eger Lions Club jótékonysági filmvetítéseket szervez advent vasárnapokra

A Cinema Agria és az Eger Lions Club közös projektje keretein belül advent vasárnapjain 2-2 jótékonysági filmvetítésre kerül sor az Agria Parkban lévő moziban. A jegybevételt az Agria Film Kft. a Lions egri és környékbeli hátrányos helyzetű gyermekek kirándultatására létrehozott projektje számára ajánlja fel.

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1817895701733653/

"Délelőtt gyermekeknek szóló animációs filmeket vetítünk, délután pedig igazi közönségkedvenceket. Az adventi időszakot tökéletes alkalomnak érzem arra, hogy a családok gyermekeikkel együtt segíthessenek egy ilyen fontos jószolgálati kedvezményezést, és akár beszélgethessenek is arról hogyan lehet a kevésbé szerencsés helyzetben lévők számára örömet okozni. Idén több mint száz valamilyen szempontból hátrányos helyzetű gyermek kirándulását valósíthattuk meg, a cél, hogy jövőre is legalább ennyi örömet szerezhessünk." - nyilatkozta Nagy Ádám, az Eger Lions Club elnöke.

"Örömmel és nagy várakozásokkal hívtuk létre közös projektünket a Lions Club-bal, bízom benne minél több látogatója lesz a vetítéseknek, melynek köszönhetően még több gyermek kirándultatását tudják megoldani jövőre. Izgalmas a részese lenni egy ilyen összefogásnak, igyekszünk olyan filmeket válogatni mely megtalálja a közönségét." - nyilatkozta Berényi Tamás, az Agria Film Kft. ügyvezetője.

 

 

Cikkünk a 2021-ben megvalósult kirándulásokról: https://egerlionsclub.hu/hirek/tobb-mint-szaz-hatranyos-helyzetu-gyermek-kirandulasat-valosithatta-meg-az-eger-lions-club


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba