Tagjaink

Csanálosi Gábor Csanálosi Gábor

Felsőfokú tanulmányaimat a gödöllői és a szegedi tudományegyetemeken végeztem. Jelenleg a debreceni egyetem általános orvostudományi kar klinikai fizikus posztgraduális képzésén folytatom tanulmányaimat. Főleg sugárvédelemmel foglalkozom.

Czeglédi Tímea Czeglédi Tímea

Egerben élek férjemmel és három gyermekemmel. Hivatáskent az oktatást választottam, középiskolás diákoknak tanítok angolt és gazdasági tantárgyakat.

dr. Márton Erik dr. Márton Erik

2010-ben szereztem jogász diplomát a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Ügyvédjelöltként, majd kamarai jogtanácsosként dolgoztam Egerben. Jelenleg Felsőtárkány Község jegyzője vagyok.

Gálfi Antal Gálfi Antal

Jogász vagyok, gazdasági elemzéssel és nemzetközi befektetésekkel foglalkozom. Egerben élek családommal.

Horváth Péter Horváth Péter

Andornaktályán élek családommal, építőipari kivitelezéssel foglalkozom. Inspirál Arnold Schwarzenegger egyik fontos filozófiája: "Bárhol is tartasz az életedben, valamit adj vissza."

Juhász Benedek Juhász Benedek

Az informatika világában elmélyülve a UX l UI design szakma megoldásaival és gyakorlati alkalmazásával foglalkozom. Egerben születtem és jelenleg is itt élek feleségemmel és kislányunkkal.

Krutilla Róbert Krutilla Róbert

Nyíregyháza mellől származom, de már 2016 óta Egerben dolgozom. Jelenleg a Bosch-nál szenior vevői minőségügyi pozíciót töltök be. Mindig is fontos volt számomra a rászorulók segítése és az, hogy tenni tudjak a közjó érdekében.

Makranczi Pál Makranczi Pál

Mátészalka környékén nőttem fel, tanulmányaimat a Miskolci Egyetemen végeztem gépészmérnökként. Egerben 2020. novembere óta dolgozom minőségügyi mérnökként. Fontosnak tartom hogy segítő kezet nyújtsunk azoknak akik arra tényleg rászorulnak.

Mezei Attila Mezei Attila

Tanulmányaimat az Eszterházy Károly Főiskolán fejeztem be, majd ezt követően és a családi hagyományt folytatva a kereskedelemben helyezkedtem el. Kapcsolati tőkémre a 12 éves, több iparágú piaci tevékenységem alatt tettem szert. Filozófiám a win-to-win helyzetekre való törekvés, mert hosszú távú sikereket csak ezzel lehet elérni és fenntartani.

Nagy Ádám Nagy Ádám
Elnök 2020-2024

Egerben élek feleségemmel és gyermekeinkkel. Online kereskedelmi megoldások fejlesztésével foglalkozó vállalkozást vezetek közel 20 éve.
Mottóm:
"Vision -> Action -> Celebration"

Nemesné Dr. Kis Tímea Nemesné Dr. Kis Tímea

Egerben élek a két kisfiammal és a férjemmel. Művészet- és irodalomtörténészként a Tokaj-Hegyalja Egyetem tudományos főmunkatársaként dolgozom, emellett a zalaegerszegi Mindszentyneum kurátori feladatait látom el.

Orosz Ádám Orosz Ádám

Egerben születtem és itt élek csodálatos feleségemmel és 3 kisfiammal. A miskolci és az óbudai egyetemen végeztem mérnökként és számos szakma elsajátítása mellett saját munka-tűz-környezetvédelmi és Adr biztonsági tanácsadó cégeimet vezetem országosan, de egri székhellyel. Elsőszámú érték számomra az emberi élet védelme és a balesetek megelőzése.

Ősz Gusztáv Ősz Gusztáv

3 csodálatos gyermek büszke édesapja vagyok, erdőmérnökként dolgozom Egerben. Szeretem a kihívásokat. Református hitem meghatározza gondolkodásomat.

Rimár Péter Rimár Péter

2009 óta foglalkozom külkereskedelemmel, ill. 2015 óta cégvezetéssel és stratégiai tanácsadással is. 2018 óta élek Egerben családommal. Alapvetően a „Think Global, Act Local” elvet képviselve a világ számos országában szerzett tudásomat és tapasztalataimat felhasználva törekszem saját környezetem jobbá tételére, a rászorulók és elesettek segítésére.

Varró Bálint Varró Bálint

Tápiógyörgyén születtem és nőttem fel, majd 2008-ban kerültem Egerbe. Az Eszterházi Károly Egyetemen végeztem Okleveles Geográfusként. Jelenleg az MKIK által indított Modern Vállalkozások Programja keretében végzek IKT tanácsadói tevékenységet heves megyei KKV-k körében. A közösséghez való tartozás mindig fontos volt számomra. Jelenleg is több civil szervezet pártoló vagy rendes tagja vagyok.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba