Az Egri Vízilabda Klub és az Eger Lions Club közösen gyűjtött az SMA-val diagnosztizált Zsombor kezelésére



A labdák elfogytak, köszönjük a támogatást!

623.777 Ft gyűlt össze Zsombi gyógyulására.

 

 

Hozzájárulni a cikk alján található számlaszámra történő átutalással lehetséges, tetszőleges összeggel. A gyűjtést 2020.12.24-én tervezzük zárni, és az összegyűlt teljes adomány egyben átutalásra kerül Zsombi számlájára. Legalább 10.000 Ft átutalása esetén lehetősége lesz átvenni a dedikált labdát (Diapolo W1 labda Biros Péter, Szécsi Zoltán és Petrovai Márton által dedikálva) és a palack bort (AÉS vagy Demeter). Ezekből csak 50 db áll rendelkezésre, tehát csak az első 50 fő 10.000 Ft feletti adományozó lesz jogosult az átvételre. A gyűjtés állása ezen az oldalon lesz nyomonkövethető.

FONTOS! Átutalásánák közleményében tüntesse fel, hogy "Zsombi"! Ill. az átutalást követően kérjük küldjön részünkre egy üzenetet a https://egerlionsclub.hu/kapcsolat oldalon, hogy tájékoztathassuk rendben megérkezett-e az adománya, az átvétellel kapcsolatban ill. a gyűjtés eredményéről!

Az ajándékcsomag személyesen lesz átvehető Egerben 2020.12.21. után, ill. +2.000 Ft posta-és csomagolási költség térítése mellett vállaljuk annak postázását is az országon belüli címre.

Eger Lions Club
10103513-50921500-01005000 (Budapest Bank)
Közlemény: Zsombi
Átutalást követően kérjük küldjön részünkre egy üzenetet a https://egerlionsclub.hu/kapcsolat oldalon. Ha postai átvételt kér, kérjük küldje meg címét is. Köszönjük!

 




Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba