Több mint 100 karácsonyi csomag került átadásra nehéz helyzetben lévő családok részére

 

Az Eger Lions Club tagjai a környékünkön nagy nehézségek között élő gyermekes családok részére szállíthatott karácsonyi meglepetéseket. A gyermekeknek gyönyörűen becsomagolt személyre szóló ajándékokat, a családoknak tartós élelmiszert és higiéniai árukat - és karácsonyfákat az egész család részére. Köszönjük a segítségét:

- A lakossági felajánlóknak akik 71 gyermek részére személyre szóló karácsonyi ajándékokat állítottak össze, ill. további 241.000 Ft-tal támogatták a családi csomagok megvásárlását.

- Az EGERERDŐ Zrt-nek a felajánlott 27 karácsonyfáért, ill. a csomagolásban nyújtott segítségéért.

- A TZMO Hungary Kft-nek a családi higiéniás csomaghoz nyújtott felajánlását, mely termékek értéke 350.000 Ft.

 


"Immáron harmadik éve látogatjuk a közelségünkben, ám legtöbbször mélyszegénységben vagy egyéb nagy nehézséget jelentő körülményekkel élő gyermekes családokat. Többen már ismerősek, de felkérésünkre az Egri Családsegítő Intézet segített összeállítani további családokat, hogy a segítség biztosan a legrászorulóbb helyeken, valóban örömet okozhasson és hasznosuljon.
Szívszorító látni, hogy az egy évvel ezelőtt is a lehetetlennek tűnően szűk anyagi körülmények között élő családok idén karácsonyra az árak drágulása miatt milyen nehéz helyzetbe kerülnek.
Idei projektünk újítása, hogy a lakosságnak köszönhetően személyre szóló karácsonyi ajándékokat is kaphattak a gyermekek, szépen becsomagolva." - nyilatkozta Nagy Ádám, az Eger Lions Club elnöke.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba