Társadalmi felelősségvállalás elismerést kapott az Eger Lions Club a Business Excellence Gálán

Szeptember 17-én este tartották meg a Business Excellence Gálát, a Business Traveller Hungary magazin hagyományos díjkiosztóját.

Az Ensana Thermal Hotel Margitszigetben megrendezett gálán Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője azt emelte ki köszöntőjében, hogy a turisztikai szakma számára márciusban megállt az óra, illetve új időszámítás kezdődött, így az év legjobbjait tavaly júniustól idén márciusig nyújtott teljesítményük alapján értékelték. Kiemelte, hogy idén a koronavírus idején nyújtott helytállásért, segítségnyújtásért számos szereplő kap CSR-oklevelet.

Utóbbi elismerésben részesült az Eger Lions Club, elismerve azon törekvését, hogy a járvány megjelenésének elején helyi (részben turisztikai-vendéglátóipari) vállalkozásokkal együttműködve több mint 5 millió Ft értékben tudta támogatni az egészségügy és az abban dolgozók munkáját.

 

A gála idei díjazottjai ill. további nyilatkozatok az alábbi linkeken érhetőek el:

https://turizmus.com/desztinaciok/atadtak-az-idei-business-excellence-dijakat-1171687

https://businesstraveller.hu/rendezveny/atadtak-az-idei-business-excellence-dijakat/

https://rendezvenyvilag.hu/hirek/item/5353-atadtak-az-idei-business-excellence-dijakat.html

https://sokszinuvidek.24.hu/mozaik/2018/07/05/business-traveller-hungary-2018-dijazottak/

 


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba