Sikeres gyűjtést zárt az Egri Borműhely borászataival közösen az Eger Lions Club

Az Eger Lions Club az Egri Borműhely borászataival közösen ismét jótékonysági adománygyűjtést szervezett az Egri Bikavér Ünnepen. A gyűjtés célja egri és környékbeli hátrányos helyzetű és/vagy megváltozott képességű gyermekek részére kirándulások, tábor szervezése.

A kitelepüléssel egy időben egy online aukció is meghirdetésre került, a borászatok 1-1, összesen 10 palack borára vonatkozóan, melyre Sebők Gábor licitálta a legmagasabb összeget; 32.000 Ft-ot.

A rendezvény három napja alatt így összesen 470.000 Ft gyűlt össze a célra. Az eseményről alább megtekinthető a TV Eger riportja:

Az Eger Lions Club köszöni az adományozók segítségét, Eger Város Hegyközségének a lehetőséget, az Egri Borműhely borászatainak pedig a borokat:

Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok
Eszterházy Károly Katolikus Egyetem
Gál Tibor Pincészet
Juhász Testvérek Pincészete
Kovacs Nimrod Winery
Petrény Winery
Ostoros Családi Pincészet
St. Andrea Borászat
Thummerer Pince
Tóth Ferenc Pincészet


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba