Sikeres gyűjtés a Kaláka Fesztiválon az Egri Gyermekjólét által gondozott gyermekek részére

2021. június 25. és 27. között az Eger Lions Club saját standdal jelent meg a 41. Kaláka Fesztivál rendezvényen az Érsekkertben. Faházikónk könnyen beazonosítható volt a Lions dekorációkról, és sokan meglátogatták azt a hétvégi koncertek és gyermekprogramok között. Az üdítők mellett a támogatásokért cserébe délelőtt mesekönyekből is lehetett választani (hála Mátyás-Kulcsár Éva és Dr. Mátyás Szabolcs szerzők felajánlásának), estére pedig hűs fröccsel is készültünk.

A gyűjtött támogatás eredményének 100%-a jószolgálati célra kerül felhasználásra:
az Egri Gyermekjóléti Igazgatóság által gondozott gyermekek kirándultatására.

A gyűjtés eredménye 128.270 Ft!

Adományozóink mellett köszönettel tartozunk továbbá a Kaláka Fesztivál szervezőinek a sok segítségért, ill. az EVAT Zrt-nek a faház biztosításáért!


Amennyiben személyesen nem tudott csatlakozni de szeretne segíteni, az alábbi bankszámlaszámon is fogadjuk hozzájárulását:

Eger Lions Club - Budapest Bank 10103513-50921500-01005000 - megjegyzés: kirándulás támogatás


 



Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba