Közel egymillió forintot gyűjtött az Egri Borműhely borászataival közösen az Eger Lions Club

Az Eger Lions Club az Egri Borműhely borászataival közösen ismét jótékonysági adománygyűjtést szervezett az Egri Bor Ünnepén. A gyűjtés célja egri és környékbeli hátrányos helyzetű és/vagy megváltozott képességű gyermekek részére kirándulások, táborok szervezése. A kiváló boroknak, a rendezvény színvonalának és a sok visszatérő adományozónknak köszönhetően 917.500 Ft adomány gyűlhetett össze. Köszönjük!

Külön köszönet Tarsoly József egri hegybírónak a rengeteg segítségéért, és az Agria Drink Kft-nek a kölcsönbe adott hűtőkapacitásért.

 

A gyűjtésben részt vevő borászatok:

Bolyki Pincészet
Gál Tibor Pincészet
Juhász Testvérek Pincészete
Petrény Winery
Ostorosbor Zrt.
St. Andrea Borászat
Tóth Ferenc Pincészet
Thummerer Pincészet
Varsányi Pincészet

 

Várjuk olyan környékbeli szervezetek és intézmények jelentkezését, akik úgy gondolják részt tudnának venni az általunk szervezett kirándulásokon!

 

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Eger Lions Club

Adószámunk:
19249502-1-10
Számlaszám:
10103513-50921500-01005000

cím: 3300 Eger,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba