Karácsonyfákkal lepett meg 40 egri rászoruló családot az Egererdő Zrt. és az Eger Lions Club

 

Az EGERERDŐ Zrt. 40 fenyőfát ajánlott fel arra a célra, hogy rászoruló családokhoz juttassák el azokat az Eger Lions Club tagjai. Olyanok részére, akik egyébként nem engedhetnék meg maguknak, hogy fa mellett ünnepelhessék a karácsonyt. Felkérésünkre az Egri Családsegítő Intézet biztosította számunkra a családok listáját.
A fák pénteken és szombaton kerültek kivágásra, és házhoz is szállítottuk azokat Egerben és környékén. Sok olyan családhoz jutott az adományból, ahol még soha nem ünnepelték így a karácsonyt. A nagy örömöt tovább fokozta, hogy az Agria Drink Kft. minden család részére gondoskodott a szaloncukorról.
Az adományok értéke kb. 250.000 Ft.

 

Az Eger TV riportja:

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Eger Lions Club

Adószámunk:
19249502-1-10
Számlaszám:
10103513-50921500-01005000

cím: 3300 Eger,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba