Heves Vármegyei Családokért díj egyesületünk részére

A Heves Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése által alapított Heves Vármegyei Családokért Díj adományozásának célja, hogy azoknak a Heves vármegyében tevékenységet folytató vagy működő magánszemélyeknek és települési önkormányzatoknak, szervezeteknek, intézményeknek, civil szervezeteknek, valamint munkáltatóknak adományozható, akik vagy amelyek a döntéseik meghozatala, fejlesztéseik megvalósítása, valamint a mindennapi tevékenységük, működésük során figyelembe veszik és alkalmazzák a Heves vármegyei családok, családalapítás és gyermekvállalás előtt állók életét könnyítő, támogató szempontokat, illetve hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez.

Heves Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése a 2024. április 26-án megtartott ülésén a Heves Vármegyei Családokért Díjat az Eger Lions Clubnak adományozta.

A kitüntető díjak ünnepélyes átadására 2024. május 27-én, 10.00 órakor került sor a Vármegyeháza Barkóczy termében.

A képekért köszönet Huszár Márknak.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba