Hátrányos helyzetben lévő gyermekeket leptünk meg ajándékokkal és karácsonyfával

Az Eger Lions Club tagjai a környékünkön nagy nehézségek között élő gyermekes családok részére szállíthatott karácsonyi meglepetéseket. A gyermekeknek gyönyörűen becsomagolt személyre szóló ajándékokat, a családoknak tartós élelmiszert és higiéniai árukat - és karácsonyfákat az egész család részére. Köszönjük a segítségét:

- A lakossági felajánlóknak akik 39 gyermek részére személyre szóló karácsonyi ajándékokat állítottak össze, ill. további 145.000 Ft-tal támogatták a családi csomagok megvásárlását.

- Az EGERERDŐ Zrt-nek a felajánlott 20 karácsonyfáért.

- A TZMO Hungary Kft-nek a családi higiéniás csomaghoz nyújtott felajánlását, mely termékek értéke 100.000 Ft.

"Immáron negyedik éve látogatjuk a legtöbbször mélyszegénységben vagy egyéb nagy nehézséget jelentő körülményekkel élő gyermekes családokat Egerben és környékén. Többen már ismerősek, de felkérésünkre az Egri Családsegítő Intézet segített összeállítani további családokat, hogy a segítség biztosan a legrászorulóbb helyeken, valóban örömet okozhasson és hasznosuljon.

Ismét szívszorító látni, hogy az egy évvel ezelőtt is a lehetetlennek tűnően szűk anyagi körülmények között élő családok idén karácsonyra az árak drágulása miatt milyen nehéz helyzetbe kerülnek.

A lakosságnak köszönhetően idén is személyre szóló karácsonyi ajándékokat kaphattak a gyermekek, szépen becsomagolva." - nyilatkozta Nagy Ádám, az Eger Lions Club elnöke.

 

 


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba