Félmillió forintot gyűjtött az Eger Lions Club megváltozott képességű gyermekek kirándultatására

Az Eger Lions Club az Egri Borműhely és Eger Hegyközsége támogatásával jótékonysági borvásárt szervezett az idei egri bikavér ünnepen. Célunkként tűztük ki, hogy megváltozott képességű gyermekek részére igazi élményteli kirándulás(oka)t finanszírozhassunk a támogatóknak hála, melyre egyébként nem kerülhetne sor az őket gondozó intézet vagy család anyagi kereteiből.

A Lions faházikónál a fesztiválra kilátogatók az Egri Borműhely borai közül válogathattak, és szép számban járultak hozzá a cél megvalósulásához. Ezúton is köszönjük! Kitelepülésünk négy napja alatt 543.500 Ft támogatás gyűlt össze, mely 100%-ban megváltozott képességű gyermekek kirándultatására kerül felhasználásra.

Az elkövetkezendő hetekben felmérjük a lehetőségeket a támogatás legjobb felhasználására, amennyiben bármilyen javaslata lenne kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva. A kirándulás(ok) megszervezése során természetesen teljes mértékben figyelembe vesszük az éppen érvényes járványügyi rendelkezéseket.

Ha szeretne hozzájárulni támogatásával az utazási kerethez, azt az 10103513-50921500-01005000 számlaszámra történő utalással tudja megtenni ( kedvezményezett: Eger Lions Club, közlemény: gyermekek kirándultatása ).

Keressük továbbá olyan személyszállítással foglalkozó cég jelentkezését aki partnerünk kíván lenni a kirándulás(ok) megvalósításában!



 

 

 

Köszönjük a miskolci és nyíregyházi Lions tagok látogatását!

Fotó: Kakuk Dániel és Huszár Márk


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba