Adomány gyűjtése gyermekek kirándulásaira az Egri Bor Ünnepén július 11. és 13. között

Az Eger Lions Club az Egri Borműhely borászataival közösen és Eger Hegyközsége támogatásával immár ötödik éve jótékonysági adománygyűjtést szervez az Egri Bor Ünnepén, július 11. és 13. között. A gyűjtés célja egri és környékbeli hátrányos helyzetű és/vagy megváltozott képességű gyermekek részére kirándulások támogatása.

Az elmúlt években közel 3 millió forint értékben támogathattuk többek között az Egri Autista Alapítvány, az egri Családok Átmeneti Otthonainak ill. a Vakok és Gyengénlátók Integráló és Sportegyesületének kirándulásait. Beszámoló az előző év eseményeiről: https://egerlionsclub.hu/hirek/ismet-hatranyos-helyzetu-gyermekek-es-fiatalok-kirandulasait-tamogathattuk

 

Kiváló egri fehér, rozé és vörös borokból válogathattak adományozóink a szökőkút és a színpad között található sátrainknál.

Köszönjük a felajánlott borokat:

Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok
Gál Tibor Pincészet
Juhász Testvérek Pincészete
Kovacs Nimrod Winery
Petrény Winery
Ostoros Családi Pincészet
St. Andrea Borászat
Thummerer Pince
Tóth Ferenc Pincészet
Varsányi Pincészet



Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba