Az Országos Mentőszolgálat oklevéllel ismerte el az Eger Lions Club és partnerei munkáját

Az Eger Lions Club és az Egri Borműhely tagjai által már több mint egy éve létrehozott www.1552segitseg.hu kezdeményezés eddig már több száz adományt gyűjtött, közel 3.6 millió Forint értékben. Ebből helyi éttermek segítségével, ebédekkel támogatták az egri egészségügyi dolgozókat - a lakosság ezáltal is ki tudta fejezni figyelmét és tiszteletét feléjük.

Az egri kórház különböző osztályai mellett az egri mentőállomás dolgozói is részesültek a több ezer ebédből ami elkészülhetett eddig. Ezt, és a mentődolgozók munkájára történő széleskörű figyelem felhívását ismerte el az Országos Mentőszolgálat részéről Dr. Kádár Balázs regionális igazgató és László Zsóka regionális gazdasági és műszaki osztályvezető.

"Abban biztosan mindenki egyetért, hogy az egészségügyi dolgozók személyes lelki és fizikai terheltsége komoly próbára lett téve az eltelt hónapokban. Ebben az időszakban nagyon sokat tud jelenteni egy apró figyelmesség azok részéről akik a hétköznapokban számítanak a munkájukra, és ilyen vészterhes körülmények között is. Ez egy igazán helyi összefogás, azokért akik mindig a helyükön vannak ha segítségre szorulnánk. Igazán jól esik az Országos Mentőszolgálat elismerése, és legfőképpen, hogy kis városunkban ilyen figyelmet és támogatást sikerült összpontosítani. Az oklevél mindenkinek szól aki részt vett a projektben; köszönöm minden támogatónk és partnerünk hozzájárulását!" - nyilatkozta Nagy Ádám, az Eger Lions Club elnöke.

A gyűjtésbe mindenki a legjobbját adja bele: a lakosság a szeretetét, az éttermek finom receptjeiket, a borászatok legfinomabb boraikat, a média pedig a figyelmet. Ha szeretne Ön is csatlakozni a kezdeményezéshez minden információt megtalál a https://1552segitseg.hu weboldalon.

Oklevélben részesült továbbá:

- a borászatok részéről: Bolyki Pincészet, EKE, Gál Tibor pincészet, Juhász Testvérek pincészete, Petrény pincészet, Soltész Eger pincészet, St. Andrea pincészet, Thummerer pincészet, Tóth Ferenc pincészet.

- az éttermek részéről: Falánk Fanny, HbH, Legényfogó Kisvendéglő, Macok, Peppino, Senátor-Ház.

 


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba