Sikeres gyűjtés az Egri Borműhely borászataival közösen, hátrányos helyzetű gyermekek kirándulásaira

Az Eger Lions Club az Egri Borműhely borászataival közösen ismét jótékonysági adománygyűjtést szervezett az Egri Bor Ünnepén. A gyűjtés célja egri és környékbeli hátrányos helyzetű és/vagy megváltozott képességű gyermekek részére kirándulások támogatása.

Az adományozóknak és a kiváló boroknak hála 834.500 Ft adomány gyűlhetett össze. Köszönjük!

Több száz adományozónk mellett külön köszönet illeti Tarsoly József hegybírót a rengeteg segítségért, ill. az Agria Drink Kft-t a hűtőkapacitás biztosításáért.

 

Az Eger Lions Club az Egri Borműhely és Eger Hegyközsége támogatásával jótékonysági borvásárt szervezett az idei Egri Bor Ünnepén. Célunkként tűztük ki, hogy - előző évekhez hasonlóan - hátrányos helyzetű és/vagy megváltozott képességű gyermekek részére igazi élményteli kirándulásokat finanszírozhassunk a támogatóknak és adományozóknak hála, melyre egyébként nem kerülhetne sor az őket gondozó intézet vagy család anyagi kereteiből.

Kiváló egri fehér, rozé és vörös borokból válogathattak adományozóink a szökőkút és a színpad között található sátrainknál.

Köszönjük a felajánlott borokat:

Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok
Gál Tibor Pincészet
Juhász Testvérek Pincészete
Kovacs Nimrod Winery
Petrény Winery
Ostoros Családi Pincészet
St. Andrea Borászat
Thummerer Pince
Tóth Ferenc Pincészet
Varsányi Pincészet



Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba