Az EGERERDŐ Zrt. 200 kisvonat jeggyel támogatja hátrányos helyzetű gyermekek kirándulásait

Az EGERERDŐ Zrt. 200 db kisvonat menetjeggyel támogatta az Eger Lions Club által szervezett, hátrányos helyzetben lévő gyermekek kirándulásait.

Dobre-Kecsmár Csaba az EGERERDŐ Zrt. vezérigazgatója az idei Lions Esten elismeréssel nyilatkozott az eddigi közös jószolgálati tevékenységeinkről, melynek következő lépése az ajándék menetjegyek eljuttatása rászoruló gyermekeknek és gondozóiknak, kísérőiknek.

A jegyek a Szilvásváradi- és a Felsőtárkányi Állami Erdei Vasút vonalaira érvényesek, a felajánlás értéke kb. 500.000 Ft.

"Ez egy fantasztikus lehetőség a gyermekeknek hiszen a vonalak a közelben találhatóak és gyönyörű a látvány, az utazás pedig könnyen összekapcsolható egy kis túrázással vagy sütögetéssel is. Továbbra is várjuk olyan szervezetek, intézmények jelentkezését akik környékünkön foglalkoznak valamilyen okból hátrányos helyzetű gyermekekkel, és szeretnének kirándulni. A rövid szöveges pályázatot weboldalunk üzenetküldő felületén lehet leadni." - nyilatkozta Nagy Ádám, az Eger Lions Club elnöke.




Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba